Kuchař / kuchařka – možno i brigádně
Hlavní náplň práce:
- svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování
- spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností
- příprava jídel pro skupinové pobyty hotelových hostů a jejich výdej
- příprava hotelových snídaní a večeří formou rautu – dle potřeby jejich výdej
- příprava a výpomoc při hotelových akcích (oslavy, svatby, rauty, školení)
Požadujeme:
- praxe v gastronomii
- samostatnost
- flexibilita
Nabízíme:
- zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející firmy
- mladý pracovní kolektiv
- zaměstnanecké výhody – (výměnná rekreace apod.)
- moderní pracovní zařízení
- práce v pravidelných směnách
- firemní oblečení
- sleva na služby hotelu
- zvýhodněné zaměstnanecké stravování
- příspěvek na pracovní obuv
- celoroční příspěvek na praní oděvů