Kuchař / kuchařka – možno i brigádně

Hlavní náplň práce:

  • svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování
  • spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností
  • příprava jídel pro skupinové pobyty hotelových hostů a jejich výdej
  • příprava hotelových snídaní a večeří formou rautu – dle potřeby jejich výdej
  • příprava a výpomoc při hotelových akcích (oslavy, svatby, rauty, školení)

Požadujeme:

  • praxe v gastronomii
  • samostatnost
  • flexibilita

Nabízíme:

  • zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející firmy
  • mladý pracovní kolektiv
  • zaměstnanecké výhody – (výměnná rekreace apod.)
  • moderní pracovní zařízení
  • práce v pravidelných směnách
  • firemní oblečení
  • sleva na služby hotelu
  • zvýhodněné zaměstnanecké stravování
  • příspěvek na pracovní obuv
  • celoroční příspěvek na praní oděvů